Британският премиер Тереза Мей заяви, че смята сделката с ЕС

...
Британският премиер Тереза Мей заяви, че смята сделката с ЕС
Коментари Харесай

Тереза Мей: Сделката за Брекзит е постижима

Британският министър председател Тереза Мей съобщи, че счита договорката с Европейски Съюз за Брекзит за постижима , макар усложненията в договарянията поради граничния режим сред Ирландия и Северна Иралндия, предадоха осведомителните организации.

" Не можем да допуснем различията да подкопаят опцията за подписване на добра договорка и да останем без съглашение - обстановка, която никой не желае. " - уточни Мей в изказване пред Камарата на общините.

" Продължавам да считам, че договорка, реализирана с договаряния, е най-хубавият вид за Обединеното кралство и Европейски Съюз. Продължавам да считам, че тя е постижима. " - увери английският министър председател.

Изказването й пред депутатите пристигна след несполучливата аудиенция в Брюксел на министъра по Брекзит Доминик Рааб , който не съумя да реализира пробив в договарянията.

 30 лейбъристи ще поддържат Мей за Брекзит
30 лейбъристи ще поддържат Мей за Брекзит

Планират да се опълчат на партийния водач Джереми Корбин

Експертите се надяваха да бъде реализиран прогрес в навечерието на срещата на високо ниво сред водачите на страните от Европейски Съюз, която следва на 17 и 18 октомври.

Липсата на единодушие ускорява опасенията , че Лондон ще излезе от общността без съглашение, което ще докара до юридически и стопански безпорядък.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР