Британският премиер Тереза Мей ще се опита днес по време

...
Британският премиер Тереза Мей ще се опита днес по време
Коментари Харесай

Тереза Мей опитва да спаси преговорите за Брекзит

Британският министър председател Тереза Мей ще се опита през днешния ден по време на аудиенция в италианския град Флоренция да избави боксуващите договаряния за Брекзит. Мей ще произнесе тирада, с която ще се опита да убеди Европейски Съюз, че е подготвена да контракти заслужено бракоразводно съглашение с Брюксел, предават международните организации.

Даунинг стрийт популяризира фрагменти от речта, която Мей ще произнесе. В нея тя ще каже, че двете страни споделят надълбоко възприятие за отговорност, с цел да подсигуряват, че тяхната разлъка ще протече безпрепятствено и рационално. Мей ще призове и европейските, и английските представители да положат старания, тъй че напускането на Англия да бъде запомнено не като завършек на една връзка, а като начало на едно ново партньорство.

Британският министър председател ще показа проекта си за стеснен във времето интервал за използване на бракоразводната договорка, което ще даде сигурност и изясненост на фирмите и жителите. Ще бъде показана " визия за самоуверено ново партньорство в региона на стопанската система и сигурността ".

" Британското излизане от Европейски Съюз е неизбежно сложен развой и е в полза на всички нас нашите договаряния да се увенчаят с триумф. Погледите на света са вперени нас, само че ние можем да подходим с въображение и творчество при установяването на тази нова връзка. Мисля, че ние можем да бъдем оптимисти за бъдещето, което ще изградим за Англия и за Европейски Съюз ", се чака да каже Мей. Според Би Би Си Мей ще предложи Англия да заплати 20 милиарда евро на Европейски Съюз по време на преходния интервал след Брекзит, само че единствено в случай че има достъп до единния пазар на блока.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР