Британският премиер Тереза Мей ще пие утре следобеден чай с

...
Британският премиер Тереза Мей ще пие утре следобеден чай с
Коментари Харесай

Мей ще пие следобеден чай с Юнкер утре в Брюксел

Британският министър председател Тереза Мей ще пие на следващия ден следобеден чай с ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в Брюксел, заяви представител на институцията.

Говорителят разясни, че задачата на срещата е подготовка на съвещанието в неделя на Европейския съвет. На това съвещание се чака държавните и държавните ръководители на страните от Европейски Съюз да утвърдят постигнатото авансово съглашение по отдръпването на Англия и политическо изказване за бъдещите връзки с Лондон.

Европейска комисия съобщи, че ще бъдат взети поради опасенията на Испания във връзка с Гибралтар. Испанските управляващи заплашиха, че няма да поддържат съглашението, в случай че настояванията им не бъдат регистрирани. Говорителят не даде отговор на въпроса дали до неделя е допустима смяна в постигнатото авансово съглашение, или настояванията на Мадрид ще бъдат взети поради в политическото изказване за бъдещите връзки. Говорителят означи, че договарянията по наличието на това изказване не са завършили.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР