Британският премиер Тереза Мей предупреди лидерите на ЕС в реч

...
Британският премиер Тереза Мей предупреди лидерите на ЕС в реч
Коментари Харесай

Мей изключи възможността за втори референдум за Брекзит

Британският министър председател Тереза Мей предизвести водачите на Европейски Съюз в тирада на конференцията за сигурността в Мюнхен, че жителите ще бъдат изложени на риск, в случай че се разреши идеологията и институциите да ги заслепят тъй че да не видят потребността от съдействие против терористичната опасност, визирайки бъдещото партньорство след Брекзит.

Тереза Мей съобщи, че Англия споделя болката от терористичните набези в Европа. Тя предизвести, че в случай че Брюксел не се стреми към съдействие в региона на сигурността последствията за всички хора в Обединеното кралство и в Европа ще са съществени. Договарянето на новото съглашение за сигурността след Брекзит ще изисква въображение и упоритост, уточни Тереза Мей.

Сигурността на Европа е и наша сигурност. Ето за какво съм казвала и ще го кажа още веднъж през днешния ден - Англия абсолютно е ангажирана да я резервира. Предизвикателството пред нас през днешния ден е да намерим метод да работим дружно за надълбоко и особено съдействие, да запазим реализирано до момента и да го развием, с цел да се оправим с възходящата опасност, пред която дружно сме изправени.

Запитана дали постигането на всичко това не е по-лесно, в случай че Англия не напусне Европейски Съюз, Тереза Мей бе непоколебима, че Брекзит ще се случи, че няма да има втори референдум.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР