Британският премиер Тереза Мей обяви, че Русия е виновна за

...
Британският премиер Тереза Мей обяви, че Русия е виновна за
Коментари Харесай

Няма кой друг да е отровил Скрипал освен Русия, отсече Тереза Мей

Британският министър председател Тереза Мей разгласи, че Русия е отговорна за отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал, отхвърляйки неколкократните отричания от страна на съветския президент Владимир Путин, оповестява " Ройтерс ".

Путин разяснява през вчерашния ден, че е неуместно да се счита, че Москва стои зад случая, след който Скрипал и щерка му са в сериозно положение в английска болница.

" Ясно ми е, че това, което видяхме, демонстрира, че няма друго умозаключение с изключение на, че съветската страна е отговорна за това, което се случи по улиците на Солсбъри ", подчертала Тереза Мей на въпрос дали Путин лъже, отхвърляйки отричането от страна на съветския президент.

Вчера Путин разгласи, че Русия даже не разполагала с никакви химически оръжия, тъй като била унищожила всичките си ресурси от тях, за разлика от редица интернационалните сътрудници на страната.

По-рано през днешния ден представителят на Путин Дмитрий Песков означи, че телефонен диалог сред съветския президент и английския министър председател към момента не е плануван. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР