Британският премиер Тереза Мей излезе с танцувална стъпка под звуците

...
Британският премиер Тереза Мей излезе с танцувална стъпка под звуците
Коментари Харесай

Мей излезе с танцувална стъпка под звуците на Dancing Queen на ABBA пред консерваторите

Британският министър председател Тереза Мей излезе с танцувална стъпка под звуците на шлагера на ABBA Dancing Queen за речта си на годишния конгрес на Консервативната партия в Бирмингам. 
 Захарова се присмя на танцувалните умения на Тереза Мей (видео)  Бърз урок по танци от Тереза Мей (видео)
„ Ще би трябвало да ме извините, в случай че кашлям по време на речта. Бях будна цяла нощ, с цел да залепя декорите на сцената ”, пошегува се Мей при започване на речта си, визирайки миналогодишната си тирада, когато кашляше непрекъснато, комик ѝ връчи формуляр за уволняване, а букви от лозунгите, закачени зад нея, паднаха на сцената.

Излизането ѝ с танцувална стъпка пък пристигна след шегите по неин адрес в обществените мрежи, след като показа на всички, че не може да танцува, по време на посещаване в Южна Африка.



В днешната си тирада Мей акцентира, че в случай че Англия напусне Европейски Съюз без съглашение, изначало ще ѝ бъде тежко и това ще е " неприятен резултат " и за Лондон, и Съюза, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Тя прикани съпартийците си да се обединят и да ѝ оказват помощ да подписа договорка с Европейски Съюз.

" Англия не се бои, в случай че би трябвало, да напусне без договорка ", подчерта Мей.

Четиридневният конгрес мина под знака на разделянето във връзка идното излизане от Европейски Съюз, а Мей бе разкритикувана за метода, по който води договарянията, както от проевропейското, по този начин и от евроскептичното крило в Консервативната партия.

Само шест месеца преди Англия на напусне блока на 29 март, договарянията с Европейски Съюз са в задънена улица, а Мей е сложена в мъчно състояние и принудена да маневрира сред последователите на твърдия Брекзит като Борис Джонсън и тези, които желаят да запазят по-близки връзки с най-големия търговски сътрудник на Англия.

Джонсън, който подаде оставка като министър на външните работи през юли, през вчерашния ден обра овациите на 1500-те делегати, когато назова " възмутително " предлагането на Мей за тесни стопански връзки с Европейски Съюз след Брекзит.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР