Британският премиер Тереза Мей е наредила на подводниците да заемат

...
Британският премиер Тереза Мей е наредила на подводниците да заемат
Коментари Харесай

Тереза Мей ще иска подкрепата на кабинета за включване в удари по Сирия

Британският министър председател Тереза Мей е наредила на подводниците да заемат позиция по този начин, че да слагат Сирия в ракетен обхват като подготовка за вероятни удари по сирийската войска . Те може да стартират най-рано тази вечер. Това заяви вестник " Дейли телеграф ", представен от Ройтерс.
 

Мей към момента не е решила дефинитивно дали Англия ще се включи в удари на Съединени американски щати и Франция в отговор на хипотетичната химическа офанзива, само че желае да може да работи бързо, показва вестникът. Цитирани от изданието източници декларират, че Обединеното кралство " прави всичко допустимо " да може да изстреля от подводници крилати ракети " Томахок " по военни цели в Сирия.
 

Очаква се през днешния ден Мей да изиска от министрите от кабинета си да одобрят присъединяване на Обединеното кралство във военни дейности против сирийската инфраструктура за химически оръжия, заяви телевизионният канал " Скай нюз ", представен от Ройтерс. Англия се готви да взе участие в дейности под егидата на Франция и Съединени американски щати , уточни малкия екран.
 

Преди това Би Би Си заяви, че Мей няма да желае поддръжка от Народното събрание за включване във военни дейности, тъй като тя самата е за това да се подхващат дейности скоро.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР