Британският премиер Тереза Мей е готова да даде зелена светлина

...
Британският премиер Тереза Мей е готова да даде зелена светлина
Коментари Харесай

Тереза Мей няма да пита парламента за военни действия срещу Сирия

Британският министър председател Тереза Мей е подготвена да даде зелена светлина за присъединяване на страната във военни дейности против Сирия в отговор на хипотетичната химическа офанзива в събота, съобщи Ройтерс, като се базира на Би Би Си.

 
Мей няма да желае авансово утвърждението на английския парламент съгласно публичното радио и телевизия. Би Би Си не цитира източници.
 
По-рано водачът на главната опозиционна мощ във Англия, лейбъристите, Джереми Корбин прикани Народното събрание да има думата за възможни военни дейности в Сирия.
 
 Русия Thinkstock/Getty Images
Русия е в пряк контакт със Съединени американски щати за Сирия
 
Русия страна е в пряк контакт със Съединените щати за Сирия, съобщи почитан съветски народен представител, представен от ТАСС и Ройтерс.

Владимир Шаманов, ръководител на комисията по защита към Държавната дума, долната камара на съветския парламент, съобщи, че страната води директен разговор със Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати. Русия поддържа контакт и с НАТО посредством Турция, сподели още Шаманов.
 
Путин прикани Нетаняху Израел да се въздържа от дестабилизиращи дейности в Сирия

 Израелският министър председател Бенямин Нетаняху БГНЕС, списък

Руският президент Владимир Путин прикани израелския министър председател Бенямин Нетаняху страната му да се въздържа от дейности, дестабилизиращи обстановката в Сирия, съобщи ТАСС, като се базира на пресслужбата на Кремъл. Телефонният диалог се е състоял по самодейност на Нетаняху.

 
Руският президент и израелският министър председател са разискали ситуацията в Сирия. Те са се спрели на нанесените неотдавна от Израел ракетни удари по сирийска военновъздушна база. Путин подчертал кардиналното значение да се съблюдава суверенитетът на Сирия.
 
Днес съветският президент организира телефонен диалог и с индийския министър председател Нарендра Моди, заяви още пресслужбата на Кремъл, представена от ТАСС. Двамата са разискали в градивен, другарски дух редица настоящи въпроси от развиването на привилегированото партньорство сред Русия и Индия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР