Британският премиер Риши Сунак прекъсвал работния си ден, за да

...
Британският премиер Риши Сунак прекъсвал работния си ден, за да
Коментари Харесай

Да си премиер на Острова: Риши Сунак проверявал дали жена му е оправила креватите

Британският министър председател Риши Сунак прекъсвал работния си ден, с цел да ревизира дали са оправени креватите от жена му в жилището на Даунинг Стрийт. Това не е изказване на някаква жълта публикация в долнопробна медия, а разобличаване на самия министър председател. 

Сунак споделя тези детайлности в изявление със брачната половинка си Акшата Мурти, в което двамата говорят за това по какъв начин си поделят отговорностите вкъщи. Попитана кой по-вероятно би оправил леглото, Мурти, разкрива, че това ще е Риши, тъй като ставал по-късно от нея, написа " Телеграф ". От своя страна министър председателят декларира:

„ Това не е мощната ти страна. Просто не обичаш да оправяш леглото. Всъщност от време на време излизам от офиса и се качвам в стаята да видя дали са оправени леглата, откакто сме станали, тъй като ще се раздразня, в случай че не бъде направено ".

Съпругата му отговори: „ Това е едно от специфичните му умения… Риши обича да е подредено. “ Мурти разкрива още, че до момента в който учели и живели дружно, тя обичала да си похапва в леглото, а това доста дразнело сегашният министър председател.

Сунак признава още, че той е по-добър в зареждането на съдомиялната, защото когато жена му го прави, тя се нуждае от „ превръщане “.

Той споделя, че жена му чете повече от него, добавяйки: „ Прекалено съм отпаднал, когато се прибера у дома в края на всеки ден, тъй че виждам епизод на „ Приятели “ и по-късно си лягам “.

Мурти уточни, че  съпругът ѝ е „ по-добрият готвач “, макар че Сунак добави, че може да прави единствено бъркани яйца, и то в събота заран. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР