Британският премиер Риши Сунак каза, че ще заклейми режима на

...
Британският премиер Риши Сунак каза, че ще заклейми режима на
Коментари Харесай

Риши Сунак ще заклейми режима на Путин на форума на Г-20

Британският министър председател Риши Сунак сподели, че ще жигосах " режима на Путин "  на идния конгрес на Г-20 поради опустошенията, които е предизвикал на Украйна и международната стопанска система с нашествието си, съобщи ДПА.

Сунак отпътува тази нощ за Бали, Индонезия, с цел да се причисли към другите водачи на водещите международни стопански системи, измежду които президентите на Съединени американски щати Джо Байдън, на Франция Еманюел Макрон и на Китай Си Цзинпин. Очаква се съветският президент Владимир Путин да пропусне срещата и да прати своя външен министър Сергей Лавров.

Годишните срещи на Г-20 стартират в отговор на финансовата рецесия от 2008 година и стават най-големият международен  конгрес за икономическо съдействие. Но съгласно Сунак в този момент срещата няма да протече както нормално, защото светът се изправя пред най-големите стопански провокации, породени и задълбочени от дейностите на страна членка на Г-20.

Изявление на Сунак, публикувано преди неговото тръгване за Бали, гласи: " Войната на Путин аргументи опустошаване по света - унищожи живота на хора и вкара интернационалната стопанска система в неразбория. Работата на тази среща на върха на Г-20 няма да бъде, както нормално. Ние ще предизвикаме режима на Путин и ще покажем неговото безусловно пренебрежение към каквото и да било интернационално съдействие и суверенни конгреси като Г-20 ". По-нататък английският министър председател показва, че за разлика от режима в Москва Обединеното кралство и неговите съдружници " ще работят дружно за постигането на забележителен прогрес в решаването на икономическите проблеми за подобряването на живота на нашите нации ".

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР