Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Великобритания ще продължи да оказва максимален натиск над Русия

Британският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е даде обещание, че Англия " ще продължи да оказва оптимален напън " над Русия. Действията на Лондон и неговите западни съдружници ще подсигуряват, че Владимир Путин ще „ почувства следствията от своите ходове “, сподели Джонсън, предадоха Би Би Си и БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1387
Коментарът на Джонсън идва преди формалното му посещаване в Полша и Естония, където ще се срещне с водачите на НАТО и ще посети английските войски.

Междувременно прокурорът на Международния углавен съд Карим Хан съобщи, че желае да проверява Русия за хипотетични военни закононарушения, само че се нуждае от утвърждението на съдиите, с цел да стартира процедурата.

Снощи западните съдружници разискаха по телефона войната на Русия против Украйна. В диалога участваха водачи от страните членки на НАТО и Г-7. От Даунинг стрийт обявиха, че участниците са " се договорили да преследват всички пътища, с цел да подсигуряват, че Путин ще се провали в упоритостите си ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1387  " Газпром " продължава подаването на газ за Европа през Украйна  Шаламанов: Путин се готви за кланица в Европа

Шаламанов: Путин се готви за кланица в Европа  Рамзан Кадиров: Нашите военни дадоха жертви в Украйна Рамзан Кадиров: Нашите военни дадоха жертви в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР