Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън е призован да се извини на лидера на опозицията

Британският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е бе свикан да употребява днешния парламентарен надзор като „ златна опция “ да се извини за погрешното му изказване, че водачът на Лейбъристката партия Киър Стармър носи персонална виновност за неуспеха да бъде наказан преди време педофила Джими Савил, съобщи БНР.

Премиерът ще се появи за първи път в Камарата на общините, откакто Киър Стармър бе атакуван от група хора пред Народното събрание, като някои от тях го нарекоха „ бранител на педофили “. Джонсън за първи път ще се изправи пред депутатите и след осъществените от него промени в администрацията след оставки на основни съветници в опит да избави поста си след свадите към събиранията на Даунинг стрийт в условия на локдаун.

Извършвайки измененията Джонсън увеличи някои от най-лоялните му чиновници, останали правилни през последните бурни седмици, разясняват политически наблюдаващи.

Предполага се, че през днешния ден Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е няма да се извини. Въпреки че осъди нападението против Стармър, той продължава да не обръща внимание на апелите, измежду които на и на депутати от неговата Консервативна партия, да отдръпна мненията си за Джими Савил.

Джонсън бе охулен за тези мнения и от ръководителя на Камарата на общините сър Линдси Хойл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР