Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Джонсън: Ще кажа на Путин да се отдръпне от ръба в кризата с Украйна

Британският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е съобщи през днешния ден, че ще каже на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През да се отдръпне от ръба на пропастта във връзка с Украйна, когато двамата беседват тази седмица, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 133
" Това, което ще кажа на президента Путин, както съм казвал и преди, е, че мисля, че всички ние в действителност би трябвало да се отдръпнем от ръба и мисля, че Русия би трябвало да се отдръпне от ръба ", сподели Джонсън пред кореспонденти.

Във връзка с рецесията в Украйна английският министър на защитата Бен Уолъс сподели на конференция, че е значимо да се реализира деескалация на напрежението, защото една война би довела до по-голяма неустойчивост, по-високи цени на горивата и потоци от мигранти.

Уолъс изрази поддръжката си за идното на следващия ден посещаване в Москва на унгарския министър председател Виктор Орбан, който ще беседва с Путин, и добави, че " ние се нуждаем да деескалираме обстановката и да отстояваме правото на суверенитет на Украйна ".

Министърът на защитата на Унгария Тибор Бенкьо съобщи на същата конференция, че сега няма потребност от разполагане на войски на НАТО в Унгария.

Ръководената от Орбан Унгария, която е съдружник в НАТО, има относително положителни връзки с Русия макар напрежението сред алианса и Москва поради Украйна.

 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 133  Русия изиска нови пояснения от НАТО Русия изиска нови пояснения от НАТО  Украйна прикани Русия да изтегли войските си от границата и да договаря със Запада Украйна прикани Русия да изтегли войските си от границата и да договаря със Запада  НАТО няма да изпрати бойци в Украйна НАТО няма да изпрати бойци в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР