Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Путин избра пътя на кръвопролитието и унищожението

Британският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е съобщи през днешния ден, че е засегнат от ужасния процес на събитията в Украйна.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 698
Той добави, че е разговарял с украинския президент Володимир Зеленски, с цел да обсъдят последващи стъпки, съобщи Ройтерс.

" Президентът Путин избра пътя на кръвопролитието и заличаването, като предприе непредизвикана офанзива против Украйна ", съобщи министър председателят в " Туитър ".

 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 698  Велизар Шаламанов: Целта на Путин е промяна на ръководството в Украйна Велизар Шаламанов: Целта на Путин е промяна на ръководството в Украйна  Какво ще стане, в случай че пожарът в Украйна излезе отвън границите на двустранната война? Какво ще стане, в случай че пожарът в Украйна излезе отвън границите на двустранната война?  Фон дер Лайен: Европейски Съюз ще търси отговорност от Русия за нападението против Украйна Фон дер Лайен: Европейски Съюз ще търси отговорност от Русия за нападението против Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР