Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Джонсън оповести „План Бе“ срещу Омикрон в ден, когато му поискаха оставката

Британският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е разгласи нови ограничаващи ограничения за ограничение на разпространяването на разновидността Омикрон, измежду които връщане към работа от у дома, наложително носене на маски на съвсем всички обществени места и имунизационни паспорти за събития с доста хора, съобщи БНР.

Това стана в края на тежък ден за премиера, от който бе поискана оставка, поради публикувано видео на негов личен състав, който се майтапи във връзка на извършено коледно празненство предишния декември на Даунинг стрийт по време на най-строгия локдаун.

Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е разгласи, че държавното управление пристъпва към по този начин наречения „ План Б “ с спомагателни ограничавания в Англия. От петък маските стават наложителни на множеството публични места, в това число кината и театрите. А от понеделник хората бяха призовани да работят от у дома, където това е допустимо.

Здравни паспорти на националното опазване на здравето, в които е посочен имунизационният статут на притежателите или че имат отрицателни проби, стават наложителни в нощните клубове и всички места, където има огромни тълпи от хора.

БНР Лондон отбелязва, че ограниченията като цяло се приветстват, тъй като заразяванията с Омикрон на Острова се усилват – към този момент 568 случая, само че огромният въпрос е могат ли хората да имат вяра повече на премиера и на държавното управление, откакто от показаното видео излиза наяве, че самите ръководещи не зачитат ограниченията и на процедура се подиграват с хората, които ги съблюдават.

Правителственият консултант Алегра Стратън, която е във видеото в качеството ѝ тогава на персонален прессекретар на премиера, подаде разплакана оставка.

Джонсън се извини за видеото, само че към момента не е признал, че е имало празненство, а назначи следствие. Опозицията му изиска оставката в Народното събрание. Някои считат, че оповестението на „ План Б “ е просто за похищение на вниманието от сложната обстановка, в която се намира Джонсън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР