Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън обеща връщане на морското величие на Обединеното кралство чрез корабостроене

Британският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е даде обещание Обединеното кралство да възвърне статута си на най-голяма морска мощ в Европа и посочи, че корабостроенето може да изглади разликите сред четирите народа в страната, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

В тирада пред Камарата на общините той огласи през днешния ден проект за построяването на 13 нови фрегати и бойни кораби от ново потомство, което по думите му ще възроди корабостроенето в страната. Това ще освети "като с бяла светлина на волтова дъга изгодите от съюза ", съобщи Джонсън. Според него "ако има някаква политика, която да укрепи Обединеното кралство във всевъзможен смисъл, това е построяването на повече кораби за Кралския военен флот ".

По-рано тази седмица той разгневи мнозина шотландци с изказването си, че прехвърлянето на компетенции на Шотландия е "катастрофа " - думи, които са преференциални за шотландските националности. Джонсън по никакъв начин не е обичан в Шотландия, където го считат за високомерен и нахален. Според изследване на консултантската компания Джей Ел партнърс непопулярността на английския министър председател е главен фактор в придвижването за шотландска самостоятелност. Тъй като доста анкети свидетелстват, че болшинството хора в Шотландия поддържат независимостта, Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е се стреми да постави акцент върху това по какъв начин Англия и Шотландия могат да работят дружно, разяснява Ройтерс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР