Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Дълг на британското правителство да опази страната от втора вълна на вируса

Британският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е съобщи, че неговото държавно управление има дълг да опази Обединеното кралство от втора вълна на ковид. Той сподели това пред кореспонденти в отбрана на рекомендацията на английските управляващи към техните жители да не пътуват до Испания, в случай че това не е неотложно, съобщи Асошиейтед прес.

По думите на Джонсън английското държавно управление би трябвало да предприеме "бързи и решителни дейности ", в случай че сметне, че в дадена страна още веднъж стартира да се покачва рискът от разпространяване на болестта.

"Нека бъдем изцяло откровени за това, което се случва в Европа, при някои от нашите европейски другари, притеснявам се, че на някои места стартират да се следят признаците на втора вълна на пандемията ", сподели английският министър председател.

Борис Джонсън показва проект по какъв начин британците да се оправят с наднормено тегло

Решението за по-строгата рекомендация във връзка с пътуванията до Испания провокира неразбиране измежду някои британци, отбелязва Асошиейтед прес. Испания е най-популярната дестинация за летните почивки на поданиците на Обединеното кралство.

По думите на Джонсън Англия ще наложи карантини и за хора от други страни, в случай че случаите на болест там порастват, както беше направено с връщащите се от Испания, които подлежат на наложителна карантина след завръщането си в Обединеното кралство, съобщи Ройтерс.

Джонсън съобщи, че английското държавно управление има задачата и дълга да не допусне пътуващите, които идват от тези места, да популяризират заболяването в Обединеното кралство, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР