Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън нареди кафенетата, пъбовете и ресторантите да затворят тази вечер

Британският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е подреди кафенетата, пъбовете и заведенията за хранене във Англия да затворят довечера и да останат затворени за неопределен срок като част от ограниченията за закъснение на разпространяването на ковид, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1729
"Призоваваме кафенетата, пъбовете и заведенията за хранене довечера да затворят колкото е допустимо по-рано и на следващия ден да не отварят. За да бъда явен, те могат да продължат да вършат доставки по домовете. Някои хора могат да се изкушат да излязат на открито довечера и аз споделям на тези хора: "Моля ви, недейте ", съобщи Джонсън пред публицисти на "Даунинг стрийт ".

Англия няма да желае от Европейски Съюз удължение на периода за Брекзит поради Covid-19

Британският министър председател посочи, че държавното управление е насила да подсигурява затварянето на кафенетата, пъбовете, заведенията за хранене, фитнес салоните и развлекателните центрове, с цел да забави разпространяването на вируса.

"Казваме също по този начин на нощните клубове, театрите, киносалоните, фитнес салоните и развлекателните центрове да затворят по същото време. Тъжното нещо през днешния ден е, че, към този момент, най-малко физически, би трябвало да държим хората надалеч едни от други ", сподели Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е. Премиерът призна, че е наясно какъв брой трудно е да се отнеме античното право на британеца да върви в обичания си пъб, само че акцентира, че това е безусловно неотложно за закъснение разпространяването на ковид.

"Признавам, че това, което вършим, е нещо изключително: ние лишаваме античното неотменимо право на родения свободен английски народ да посещава своя пъб и мога да схвана по какъв начин се усещат хората. Огромна тъга! ", сподели Джонсън.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1729  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР