Британският премиер Борис Джонсън заяви, че нещата е могло да

...
Британският премиер Борис Джонсън заяви, че нещата е могло да
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Националната здравна служба спаси живота ми

Британският министър председател Борис Джонсън съобщи, че нещата е " могло да се развият и по различен метод " за него, до момента в който е бил в болничното заведение за лекуване от COVID-19. Той благодари на работещите в Националната здравна работа, че са му избавили живота.
" Трудно мога да намеря думи, с цел да опиша какъв брой съм длъжен на Националната здравна работа, че ми избави живота ", сподели Джонсън във видео послание в Туитър, малко откакто бе оповестено, че е изписан от лондонската болница " Сейнт Томас ".

It is hard to find the words to express my debt to the NHS for saving my life.

The efforts of millions of people across this country to stay home are worth it. Together we will overcome this challenge, as we have overcome so many challenges in the past. #StayHomeSaveLives pic.twitter.com/HK7Ch8BMB5
— Boris Johnson #StayHomeSaveLives (@BorisJohnson) April 12, 2020
Премиерът открои напъните на две сестри - Джени от Нова Зеландия и Луис от Португалия, които в най-критичните моменти са стояли 48 часа до леглото му. „ Благодарение на тях тялото ми стартира да получава задоволително О2 “, сподели Джонсън. Премиерът сподели, че Националната здравна работа е " туптящото сърце " на страната и я назова " непобедима ". Той благодари на всички във Англия, че съблюдават напътствията за обществено разграничаване, и добави, че има вяра, че напъните, които цялата страна поставя, си костват. „ Ние ще победим ковид и ще го победим дружно “, съобщи Джонсън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР