Британският премиер Борис Джонсън заяви, че е поел отговорност за

...
Британският премиер Борис Джонсън заяви, че е поел отговорност за
Коментари Харесай

Борис Джонсън пое пълна отговорност за партитата на Даунинг стрийт

Британският министър председател Борис Джонсън съобщи, че е поел отговорност за нарушаванията на блокирането на Коронавирус в офиса си на Даунинг стрийт и поправя предходно изказване пред Народното събрание, че насоките са били следвани от самото начало, оповестява Евронюз.

" Поемам цялостната отговорност за всичко, което се е случило по време на моето наблюдаване. Бях ужасяващ от държанието на някои лица ", сподели той пред депутатите, добавяйки, че не е знаел за нарушавания на събирания за напускащи членове на личния състав.
 Джонсън се извини пред английския парламент за
Джонсън се извини пред английския парламент за " Партигейт "

Тази седмица депутатите вземат решение дали да бъде разследван, че е подвел Народното събрание

" Моето наличие в тези моменти, колкото и малко да беше, не беше открито, че е отвън разпоредбите. Но явно това не беше по този начин за някои от тези събирания, откакто напуснах, и други събирания, когато даже не бях в постройката. "

Той възобнови извинението си за наличието на събиране денем на рождения му ден през юни 2020 година, за което беше санкциониран от полицията.

Припомняме, че следствието по " Партигейт " завърши предходната седмица с наложени 126 санкции. Разследването ревизираше нарушаването на COVID-ограниченията от висши държавни чиновници, във време в което жителите на Обединеното Кралство бяха под тежък локдаун.
 Разследването по английския
Разследването по английския " Партигейт " завърши със 126 санкции

Борис Джонсън не е получил съобщение за друга глоба
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР