Британският премиер Борис Джонсън заяви, че е готов за трудни

...
Британският премиер Борис Джонсън заяви, че е готов за трудни
Коментари Харесай

Борис Джонсън е готов за "трудни избори"

Британският министър председател Борис Джонсън съобщи, че е подготвен за " сложни избори”, откакто нощес английският парламент гласоподава " за " предварителен избор на 12 декември.

На ход е Камарата на лордовете, само че не се чака концепцията да срещне опозиция там.
Британските депутати утвърдиха датата 12 декември за предварителни избори Ако изборите станат факт, те ще са първите коледни избори във Англия от 1923 година и се чака да бъдат много непредсказуеми
Лидерът на лейбъристите Джеръми Корбин назова предварителните избори " опция, която се явява един път на потомство ".

В Народното събрание министър председателят Джонсън съобщи, че на хората би трябвало да бъде даден избор за бъдещето на брекзит и на страната.
„ Брекзорсизъм ” – придвижване за битка с брекзит посредством песни и заклинания Идеята е брекзит да бъде пропъден от Обединеното кралство, сходно на злобен дух
" Нямаме избор, с изключение на да отидем в провинцията. Да сложим завършек на тази невъзможност и да се отдадем, както е редно, с цялото си примирение, на присъдата на електората. Това ще ни разреши да разбираем идеята си и на първо място ще разреши на един освежен и възроден парламент с нов мандат да извърши волята на хората и да реализира брекзит”, сподели Борис Джонсън.

Той се надява на нов мандат след изборите да докара до край договорката за брекзит.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР