Британският премиер Борис Джонсън в петък определи хората, противопоставящи се

...
Британският премиер Борис Джонсън в петък определи хората, противопоставящи се
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Противниците на ваксинирането са „смахнати“

Британският министър председател Борис Джонсън в петък дефинира хората, противопоставящи се на имунизирането като „ смахнати “, до момента в който „ Даунинг стрийт “10 предизвиква разширената стратегия на държавното управление против грип.
" Налице са всички тези съперници на имунизирането. Те са смахнати, смахнати са, " сподели той при посещаване на медицински център в източен Лондон.
Правителството на Джонсън разшири програмата си за имунизация против зимен грип, като се имат поради опасенията, че в композиция с втора вълна от коронавирусни инфекции здравните услуги могат да бъдат претрупани.
Ваксината ще бъде безвъзмездна за най-уязвимите групи, в това число по-възрастните хора, нуждаещите се от поддръжка и по-малките деца.
Министерството на здравеопазването има за цел да имунизира над 30 милиона души, когато стратегиите започват по-късно тази година, се споделя в изказване.
Здравният министър Мат Хенкок го назова " най-голямата стратегия за имунизация против грип в историята и ще помогне да защитим нашата Национална здравна служба) когато влезем в зимата ".
Главният медицински шеф Крис Уити сподели, че имунизацията е метод да се помогне за понижаване на „ всички опасности, които могат да се избегнат “, до момента в който коронавирусът към момента циркулира и към момента няма налична ваксина.
Експерти предизвестяват, че в случай че не се подхващат дейности в този момент, близо 120 000 души биха могли да умрат единствено в лечебни заведения при втора вълна.
Правителството се готви за опцията и в петък носенето на маски за лице стана наложително в магазините в цяла Англия.
През 2019 година Световната здравна организация дефинира " съмнението за имунизиране “ като една от първите 10 световни закани за здравето в битката с предотвратимите болести.
По-рано този месец изследване сподели, че 16 % от възрастните в Британия „ евентуално “ или „ безусловно “ заобикалят ваксина против COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР