Британският премиер Борис Джонсън смята да отхвърли варианта за Brexit

...
Британският премиер Борис Джонсън смята да отхвърли варианта за Brexit
Коментари Харесай

Борис Джонсън се отказва от Brexit без сделка

Британският министър председател Борис Джонсън счита да отхвърли разновидността за Brexit без договорка в подготвяния от неговата Консервативна партия избирателен манифест, оповестиха английски издания, измежду които и вестник „ Таймс “.
Мярката на Джонсън обаче срещна сериозен отпор и бе остро подложена на критика от водача на партията „ Brexit “ Найджъл Фарадж, заяви кореспондентът на БНР в Лондон. „ Ако Борис Джонсън се откаже от Brexit без договорка и завоюва изборите с този девиз, Обединеното кралство в никакъв случай няма да се освободи от наредбите на Европейски Съюз “.
Новината, че Борис Джонсън счита изцяло да се откаже от Brexit без договорка съставлява огромно оттегляне от предходната му политика за излизане от Европейски Съюз „ жив или мъртъв, със договорка или без договорка “. Ходът на Джонсън цели да се привлекат гласоподавателите в центъра на политическото пространство, както и последователи на либералдемократите, които имат опасения от провеждането на втори референдум.
По-рано министър председателят даде ясно да се разбере, че не приема предлагането на Найджъл Фарадж преди изключителните общи избори на 12 декември за съюз на партиите, които желаят овакантяване на Европейски Съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР