Британският премиер Борис Джонсън ще обяви в понеделник плановете за

...
Британският премиер Борис Джонсън ще обяви в понеделник плановете за
Коментари Харесай

Великобритания премахва личните ограничения

Британският министър председател Борис Джонсън ще разгласи в понеделник проектите за анулация на всички ограничавания против разпространяването на ковид като част от тактиката за " живот с Коронавирус ", която ще показа пред Народното събрание, заяви " Ройтерс ".

Така Англия ще стане първата огромна европейска страна, която позволява на хора, които знаят, че са инфектирани с COVID-19, свободно да вървят на работа, да посещават магазини и да употребяват публичния превоз.

Според държавно управление нивото на имунизация (81% от пълнолетните са с бустерна доза) е задоволително за прекосяване от " от наложени от страната отговорности към поощряване на персоналното отговорно държание ".

Медицински специалисти приканиха Джонсън да не си играе със здравето на нацията, а съветници на държавното управление предизвестиха, че анулацията на рестриктивните мерки може да докара до бързо повишаване на случаите.

От своя страна държавното управление разгласи, че ще резервира известни системи за наблюдаване на епидемиологичната конюнктура, както и проекти за ограничения, ако се появи нов вид на ковид.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР