Британският премиер Борис Джонсън ще използва голямото си мнозинство в

...
Британският премиер Борис Джонсън ще използва голямото си мнозинство в
Коментари Харесай

Борис Джонсън определи краен срок за преходния период след Брекзит

Британският министър председател Борис Джонсън ще употребява огромното си болшинство в Камарата на общините, с цел да включи в ревизирания закон за напускането на Европейски Съюз разпореждания, че преходният интервал след напускането на съюза ще завърши на 31 декември следващата година и няма да бъде удължаван.

Според политическия редактор на телевизия Ай Ти Ви Робърт Пестън в закона, който ще бъде прегледан в петък от Камарата на общините, са били импортирани съответните ремонти, които изключват удължаването на преходния интервал без значение от резултата от комерсиалните договаряния с Европейски Съюз.

Това подхожда на програмата, оповестена в предизборния манифест на Консервативната партия. Подобни промени в законопроекта са най-вече алегоричен жест, тъй като след това в текста на признатия закон могат да бъдат импортирани корекции, отбелязва Пестън.

Те обаче демонстрират сериозните планове на консерваторите. В резултат на новината курсът на лирата спадна с 0,6 на 100 на азиатските пазари. След напускането на Европейски Съюз Англия ще навлезе в временен интервал, когато разпоредбите и нормите на блока към момента ще се ползват на нейна територия и хора и артикули към момента ще могат да се движат свободно сред нея и останалите 27 страни членки.

Джонсън възнамерява и да в профил от служба една трета от министрите в своето държавно управление, да слее ведомства и да размени държавни чиновници с външни специалисти, написа в. “Сънди таймс”.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР