Британският премиер Борис Джонсън призова сънародниците си да отслабнат малко

...
Британският премиер Борис Джонсън призова сънародниците си да отслабнат малко
Коментари Харесай

Борис Джонсън призна за проблеми с теглото и посъветва сънародниците си да отслабнат

Британският министър председател Борис Джонсън прикани сънародниците си да отслабнат малко и даде образец по какъв начин самият той се е борил да отслабне, преди да се болести с новия ковид, заяви Ройтерс.

Британското държавно управление разгласи в понеделник акция " По-добро здраве " с желанието да се оправи с " бомбата с часовников механизъм на затлъстяването ".

Програмата планува възбрана на тв реклами за полуготови храни преди 21 часа часа, преустановяване на промоциите от вида " заплати едно, вземи второто гратис " и въвеждане на условие за означаване на калориите в блюдата, предлагани в заведенията.
 

— SkyNews (@SkyNews)

" От дълго време желаех да отслабна и като доста други хора се боря с тежестта си - ту слабея, ту наддавам на тегло. Но откогато се възвърнах от ковид, съм непрекъснат във фитнес заниманията ", споделя Борис Джонсън във видеоклип, който популяризира в Туитър.
 

— The Guardian (@guardian)

" Свалих най-малко шест кг, след това смъкнах още, само че когато постъпих в интензивно поделение съществено болен, бях много над нормата в тежестта...бях прекомерно цялостен ", сподели министър председателят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР