Британският премиер Борис Джонсън приветства разследването на Скотланд ярд във

...
Британският премиер Борис Джонсън приветства разследването на Скотланд ярд във
Коментари Харесай

Борис Джонсън не мисли, че партитата в резиденцията му са нарушавали закона

Британският министър председател Борис Джонсън приветства следствието на Скотланд ярд по отношение на хипотетични празненства в формалната му резиденция на " Даунинг стрийт " в нарушение на локдауна и съобщи, че то ще помогне да се постави точка по този въпрос, заяви Ройтерс.

Вътрешно следствие се организира от почитан държавен чиновник, който е споделил резултатите с полицията. " Tака че аз поздравявам решението на полицията да организира лично следствие, тъй като имам вяра, че това ще помогне на обществеността да получи яснотата, от която се нуждае, и ще спомогне да се постави точка по въпроса ", сподели Джонсън пред Народното събрание.

Междувременно представител на английския министър председател съобщи, че Борис Джонсън не има вяра, че е нарушил закона. " Всички ще окажат цялостно подпомагане на оповестеното по-рано през днешния ден полицейско следствие ", сподели той.

Попитан д али Джонсън смята, че е нарушил закона, неговият представител отговори: " Справедливо е да се каже, че той не счита по този начин. "
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР