Британският премиер Борис Джонсън предложи да се свикат предсрочни избори

...
Британският премиер Борис Джонсън предложи да се свикат предсрочни избори
Коментари Харесай

Джонсън предложи предсрочни избори във Великобритания на 15 октомври

Британският министър председател Борис Джонсън предложи да се свикат предварителни избори на 15 октомври при положение на ново проваляне в Народното събрание за Брекзит. По време на внезапна замяна на реплики в Камарата на общините, Джонсън провокира водача на опозицията Джереми Корбин да поддържа изборите на 15 октомври, " с цел да могат хората в тази страна да изразят позицията си ".

 © БГНЕС
Джонсън назова проекта на лейбъристите да предотвратят Брекзит без договорка „ изменничество “.

Корбин през днешния ден съобщи през днешния ден, че опозиционните партии няма да се поддадат на „ триковете на Борис Джонсън “ и няма да поддържат нови избори, до момента в който не бъдат уверени, че заканите за Брекзит без договорка са отстранени.

" Джереми даде да се разбере, че лейбъристите желаят избори скоро, само че ние няма да се хванем на хитростите на Борис Джонсън ", обявиха от неговата партия.

Джонсън отговори, че „ има единствено едно нещо, което стои на пътя, изменничество, което сега се предлага от опозиционните водачи “.
 Европейска комисия с парещ телефон за Брекзит Европейска комисия с парещ телефон за Брекзит
Европейската комисия отваря безвъзмездна гореща телефонна линия (Europe Direct 00 800 6 7 8 9 10 11), на която всички европейски жители на своя език да...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР