Британският премиер Борис Джонсън посрещна днес президента на САЩ Джо

...
Британският премиер Борис Джонсън посрещна днес президента на САЩ Джо
Коментари Харесай

Борис Джонсън се срещна с Джо Байдън

Британският министър председател Борис Джонсън посрещна през днешния ден президента на Съединени американски щати Джо Байдън в британския морски курорт Карбис бей преди срещата на върха на Г-7, съобщи Ройтерс.

" Това е ужасно, не желая да се връщам вкъщи ", сподели Байдън, очарован от гледката, до момента в който се разхождаше дружно с жена си Джил, Джонсън и неговата брачна половинка Кари, заяви Българска телеграфна агенция. Президентът на Съединени американски щати и английският министър председател ще имат двустранни диалози преди започващата на следващия ден срещата на върха на седемте най-развити стопански системи в света.

Президентът Джо Байдън стартира нощес първата интернационална обиколка за мандата си, като съобщи: " Съединените щати се върнаха! " (the United States are Back) пред към 1000 американски военни и техните фамилии в английската военновъздушна база Милдънхол, съобщи AP.

Байдън формулира задачата си, като съобщи: " Ще дадем ясно да се разбере, че Съединените щати се върнаха и че демокрациите са единни, с цел да се оправят дружно с най-тежките провокации и проблемите, които са най-важни за нашето бъдеще, че са решени да бъдат водачи със мощ, като пазят нашите полезности и служат на нашите нации ". Големите провокации, очакващи Байдън в чужбина, бяха ясни - и президентът, и публиката му носеха маски: увещание, че пандемията към момента бушува в огромна част от света, въпреки че опасността отстъпва в самите Съединени щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР