Британският премиер Борис Джонсън обеща да се откаже от алкохола,

...
Британският премиер Борис Джонсън обеща да се откаже от алкохола,
Коментари Харесай

Борис Джонсън втрещи с изненадващо обещание, спира да...

Британският министър председател Борис Джонсън даде обещание да се откаже от алкохола, до момента в който Брекзит не се случи. Това съобщи министър председателят при визитата си в болница в Нотингамшир през днешния ден, предават международните организации.

Джонсън оповестил решението си за самоограничение, до момента в който обсъждал тютюнопушенето и злоупотребата с алкохол в региона с медицинския личен състав.

"Налага се да се откажа от него, до момента в който не приключим Брекзит ", споделил той, представен от РИА Новости.

Въпроси по отношение на неговата трезвеност бяха повдигнати през днешния ден сутринта, когато той изнесе тирада за „ суперсделката “ за Северна Ирландия, по време на която беше съпоставен с „ несъответстващ пийнал чичка “, предава БНР.

Порталът "Метро " написа, че, Джонсън е бил видян да отпива уиски в дестилерия в Шотландия в четвъртък, единствено ден преди да даде заричане да спре да пие.

Новото заричане на Джонсън идва след неговия крах да съблюдава предходното си заричане „ направи или умри “ за изтеглянето на Англия от Европейския съюз до 31 октомври.

В момента той води акция за предварителни избори на 12 декември.

Джонсън се надява да разклати парламентарната аритметика с приемане на болшинство в Народното събрание и да изведе Англия от Европейски Съюз въз основа на подписаната от него договорка.

Ако Джонсън завоюва болшинство, това доста ще усъвършенства възможностите за гласоподаване на съглашението.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР