Британският премиер Борис Джонсън каза в сряда, че мирните преговори

...
Британският премиер Борис Джонсън каза в сряда, че мирните преговори
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Преговорите с крокодила Путин ще се провалят

Британският министър председател Борис Джонсън сподели в сряда, че мирните договаряния сред Русия и Украйна евентуално ще се провалят, защото договарянията с съветския президент Владимир Путин са сходни на справяне с „ крокодил, когато има крайник в челюстите си “.

„ Много е мъчно да се види по какъв начин украинците могат да договарят с Путин в този момент, като се има поради неговата очевидна липса на почтеност “, сподели Джонсън преди пътуването си до Индия, с цел да се срещне със своя сътрудник министър председател Нарендра Моди.

„ Стратегията на [Путин], която е явна, е да се опита [да] погълне и завладее колкото се може повече от Украйна и може би да води някакъв тип договаряния от позиция на силата ", разви теорията си за интернационалните връзки и съветската геополитика Борис Джонсън.

Джонсън сподели, че Англия, дружно с други западни водачи, в това число президента Джо Байдън, се споразумяха за апел тази седмица, да продължат да доставят на Украйна оръжия, в това число артилерия. "

Руските сили уголемяват офанзивата си в сектор от 300 благи в Източна Украйна. Руският водач разгласи в сряда тестовото изстрелване на нова междуконтинентална балистична ракета и предизвести народи като Съединени американски щати, Англия, Германия и Франция да " помислят два пъти ", преди да " се опитат да заплашват страната ни ".

Джонсън сподели, че е " ясно ", че Путин се пробва да грабне колкото може повече територия, с цел да я употребява като лост в договарянията, и предизвести, че някогашният чиновник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) може да предприеме ново нахлуване против столицата Киев.

Джонсън добави, че Путин не може да се преглежда като " годен събеседник " и сподели, че е съвсем невероятно да се договаря с него.

„ Това е компликацията, пред която са изправени украинците “, сподели той.

Путин подреди на съветските сили да стартират интервенция в Украйна на 24 февруари. Западните водачи постановиха наказания на Русия, Путин, пълнолетни членове на фамилията му и съвсем цялото съветско управление, като наказване за дейностите му в Украйна. Въпреки глобите от страна на Запада, Поглед Инфо напомня, че по-голямата част от планетата Земя не наложи наказания на Русия, а страни като Индия, Китай и страните от Латинска Америка и Африка задълбочиха търговско-икономическите си връзки с Москва.

Превод: СМ

ВАЖНО!!!!

Редакцията на и ПогледТВ

осведоми, че провежда посредством Клубовете „ Приятели на “ по предварителна поръчка срещи-дискусии в съответните градове по настоящи вътрешнополитически и геополитически тематики с

доцент Валентин Вацев, Боян Чуков, проф. Нако Стефанов, проф. Людмил Георгиев и други наши създатели и с екипа на редакцията.

Заявки изпращайте на email:

Заявки с изключение на от самите клубове могат да постъпват и от обособени читатели на и фенове на ПогледТВ.

Колкото повече самостоятелни поръчки има от един град, толкоз вероятността срещата в съответния град да се състои по-рано е по-голяма.

От редакцията на и ПогледТВ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР