Британският премиер Борис Джонсън и съпругата му Кари очакват второ

...
Британският премиер Борис Джонсън и съпругата му Кари очакват второ
Коментари Харесай

Борис Джонсън и съпругата му очакват второ дете

Британският министър председател Борис Джонсън и брачната половинка му Кари чакат второ дете, оповестиха през днешния ден английски медии, представени от Ройтерс.

Първото им дете - Уилфред, се роди през април предходната година.

Британските вестници оповестиха, че Кари е споделила на другари в пост в мобилното приложение Инстаграм, че се усеща " извънредно благословена " още веднъж да е бременна.

Борис Джонсън и годеницата му Кари Саймъндс подписаха брак на загадка гала в Уестминстърската катедралапрез май тази година. Според в. " Сън " гостите са били поканени в последния миг на церемонията в централната част на Лондон. Дори високопоставени членове на канцеларията на премиера не са знаели за проектите. Катедралата в Уестминстър ненадейно беше затворена в 13.30 ч., а Саймъндс дойде половин час по-късно с лимузина, с дълга бяла рокля, без воал.

Джонсън, именуван преди Разпасания Борис от английските таблоиди, има комплициран персонален живот. В предишното той беше уволнен от политически екип на намиращата се тогава в съпротива Консервативна партия откакто излъгал за своя извънбрачна връзка. Джонсън е два пъти разведен и отхвърля да каже на какъв брой деца е татко.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР