Британският премиер Борис Джонсън и финансовият министър Риши Сунак написаха

...
Британският премиер Борис Джонсън и финансовият министър Риши Сунак написаха
Коментари Харесай

Джонсън обяви най-голямото намаляване на данъците във Великобритания от десетилетие

Британският министър председател Борис Джонсън и финансовият министър Риши Сунак написаха обща публикация, с цел да разгласят, по думите им, " най-голямото еднократно понижаване на налозите от десетилетие ", демонстрирайки единение пред лицето на рецесията с повишението на разноските на семействата във Англия, съобщи ДПА.

В публикацията във в. " Сън ", излязла през днешния ден, министър председателят и финансовият министър споделят, че когато в сряда се увеличи прагът на системата за публично обезпечаване това ще спести на 30 милиона английски служащи до 330 английски паунда (400 долара) годишно .



Те прибавиха, че това историческо понижаване на налозите ще възлезе общо на 6 милиарда английски паунда и ще освободи 2,2 милиона души от задължението да заплащат " каквито и да е обществени осигуровки и налози върху приходите си ", а " близо 70 % от английските служащи " ще заплащат по-ниски обществени осигуровки.

Джонсън означи, че в този момент има " огромни шансове " да се поправи ненужната данъчна тежест за хората и бизнеса в цяла Англия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР