Британският премиер Борис Джонсън е официално разследван от британския парламент,

...
Британският премиер Борис Джонсън е официално разследван от британския парламент,
Коментари Харесай

Разследват Борис Джонсън заради луксозна почивка на Карибите

Британският министър председател Борис Джонсън е публично разследван от английския парламент, тъй като не е заявил съгласно разпоредбите първокласна отмора на Карибите, написа организация Blooomberg.
Става въпрос за новогодишна отмора – точно на настъпването на 2020 година, която е коствала 15 000 паунда и която, съгласно Джонсън, е обезпечена от съоснователя на Carphone Warehouse Дейвид Рос, който първо отхвърли, само че след това смени версията и сподели, че е по този начин. А следствието стартира, тъй като в английските медии тематиката беше повдигната от позиция на това дали Джонсън се е отчел съгласно разпоредбите. Съгласно признатите от английския парламент правила, английските депутати би трябвало да заявяват всички значими дарове и дарения, в това число пътувания в чужбина, от които се възползват и не заплащат напълно със свои пари или напълно като разход за командировка.
 Разследват по какъв начин Борис Джонсън е платил обилна реорганизация на жилището си Разследват по какъв начин Борис Джонсън е платил обилна реорганизация на жилището си
Британската изборна комисия разгласи в сряда публично следствие на това по какъв начин министър председателят Борис Джонсън е платил за обилна реорганизация...
Това не е единствената финансова тягост за английския министър председател – към него има много въпроси и за това по какъв начин е финансирал тузарски ремонт на жилището си на „ Даунинг стрийт “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР