Британският премиер Борис Джонсън е изписан от болницата в Лондон,

...
Британският премиер Борис Джонсън е изписан от болницата в Лондон,
Коментари Харесай

Борис Джонсън е изписан от болница

Британският министър председател Борис Джонсън е изписан от болничното заведение в Лондон, където се лекува от COVID-19, заяви Ройтерс.

" По съвет на лекарите министър председателят няма да се върне незабавно на работа. Той благодари на всички в „ Сейнт Томас “ за грижата, която получи ", съобщи представител на английския министър председател.

" Не мога да им благодаря задоволително. Дължим им живота си ", сподели Борис Джонсън в малко изказване, оповестено късно нощес.
Борис Джонсън остава в болница Снощи той е бил изместен от интензивното в нормално поделение, където ще бъде деликатно следен
55-годишният Борис Джонсън беше настанен в болница предходната неделя с висока температура, прекара три дни в интензивното поделение в болница " Сейнт Томас ", откакто здравето му се утежни.

Той бе изместен назад в обикновено поделение в четвъртък. Все още не е ясно по кое време министър председателят ще може да се върне на работа.

Джонсън е получил хиляди картички с благопожелание за излекуване от доброжелатели, а годеницата му Кари Симъндс му написа всеки ден, до момента в който е в болница.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 669 8 29 68 Света 1 794 825 15 082 109 934 411 820 Заразени* Нови Починали България 669 8 29 Света 1 794 825 15 082 109 934
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР