Британският премиер Борис Джонсън би могъл да насрочи общи избори

...
Британският премиер Борис Джонсън би могъл да насрочи общи избори
Коментари Харесай

Великобритания се изправя пред общи избори

Британският министър председател Борис Джонсън би могъл да насрочи общи избори след 31 октомври, в случай че загуби избор на съмнение, заяви в неделя в. " Телеграф ", базирайки се на източници, осведомени с въпроса.

Източниците споделят, че най-високият асистент на Джонсън Доминик Къмингс сподели пред министрите и чиновниците предходната седмица, че министър председателят ще почете обещанието си да изведе страната от Европейския съюз на 31 октомври, даже и в случай че водачът на лейбъристите Джеръми Корбин и проевропейските консерватори упорстват за общи избори.
 Лондон с ултиматум към Европейски Съюз за Брекзит
Лондон с ултиматум към Европейски Съюз за Брекзит

" Просто няма късмет да се прокара съглашение, което включва антидемократичния защитен механизъм. Това е действителността, която Европейски Съюз би трябвало да одобри ", безапелационен е Стивън Баркли

Къмингс също по този начин допусна, че Корбин е пропуснал опцията си да обезпечи избори преди излизането на Англия от Европейски Съюз.
 Твърд Брекзит носи успеха на Борис Джонсън
Твърд Брекзит носи успеха на Борис Джонсън

Социологически прогнози на Острова

Докладите идват, откакто източници, близки до Джонсън, по-рано споделиха, до момента в който той беше претендент за министър председател, че се стреми да организира избори до лятото на 2020 година Самият Джонсън след това съобщи, когато стана министър председател, че няма да се проведат избори преди напускането на Обединеното кралство от Европейски Съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР