Британският пилот Люис Хамилтън има на разположение още три състезания,

...
Британският пилот Люис Хамилтън има на разположение още три състезания,
Коментари Харесай

Мерцедес предлага нов договор на Хамилтън

Британският водач Люис Хамилтън има разполагаем още три надпревари, с цел да избегне регистрирането на първи сезон в кариерата си на водач във Формула 1 без нито един триумф. Факт, който надали би подхождал на седемкратен международен първенец.

Той се бореше през цялата година за по-добри резултати в изискванията на неконкурентен нов Мерцедес, а поради обстоятелството, че е на 37 години вървяха и спекулации, че ще приключи кариерата си. Но очевидно няма да е тъкмо в този момент.

Хамилтън сподели преди Гран При на Мексико Сити, че е почнал договаряния с Мерцедес за нов дълготраен контракт, а настоящото му съглашение изтича в края на 2023-а година.

" Всяка година би трябвало да се питате дали сте подготвени да дадете повече от всичко това, което сте създали. Дали си подготвен да отделиш цялото си време, с цел да се подготвиш, да тренираш и да работиш с тима и да го постигнеш? ", сподели Хамилтън пред репортерите в Мексико. В момента, когато усетя, че това не е моето място, не ме притегля със същата пристрастеност и просто се движа по инерция, тогава мога да спра.

Попитан не е ли бил отчаян в края на предходната година, когато загуби купата от Макс Ферстапен в много противоречиво съревнование, британецът съобщи: " Очевидно имаме шампионат, който би трябвало да си върнем, и аз обичам задачата и това предизвикателство с моя тим ".

Хамилтън е във Формула 1 от 2007-а година насам и сега държи върха със 103 победи. Той доминираше и в Абу Даби предходната година, когато късно предизвестие задейства поредност от събития, при които спортен шеф наруши протокола в своите решения и това в последна сметка разреши на Верстапен да изпревари Хамилтън както за успеха в надпреварата, по този начин и за купата.
















































--> -->     Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР