Британският певец и автор на песни Ед Шийран и съпругата

...
Британският певец и автор на песни Ед Шийран и съпругата
Коментари Харесай

Ед Шийран ще става баща

Британският артист и създател на песни Ед Шийран и брачната половинка му Чери Сийборн чакат първото си дете, заяви Контактмюзик.

Според източник от обкръжението на 29-годишния Шийран и 28-годишната Сийборн, представен от в. "Сън ", бебето би трябвало да се появи на бял свят до края на лятото.

Двойката е съумяла до момента да опази в загадка идното щастливо събитие, само че с наближаването на раждането е почнала да осведоми близки и другари.

Според източника Сийборн към този момент е в напреднала бременност и всички "тръпнат в очакване " на бебето.

Ед Шийран влезе в петицата на най-богатите млади британци

"Ед и Чери са на седмото небе от благополучие. Те са извънредно разчувствани, само че до момента пазиха събитието в загадка. Карантината поради коронавирусната пандемия се оказа отлична опция да не се появяват постоянно на открито, само че с наближаването на раждането те започнаха да осведомят близки и другари. В момента текат последни мерки вкъщи. Бебето би трябвало да се роди до края на лятото и всички към този момент го чакат с неспокойствие ", споделя източникът.

Ед Шийран и неговата обичана от ученическите години Чери Сийборн се ожениха на скромна гала през декември 2018 година в наличието единствено на най-близките си другари и фамилиите си, напомня изданието, представено от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР