Британският певец Бой Джордж обяви, че търси актьор, който да

...
Британският певец Бой Джордж обяви, че търси актьор, който да
Коментари Харесай

Бой Джордж търси актьор да го изиграе в биографичен филм

Британският артист Бой Джордж разгласи, че търси артист, който да го претвори в музикален биографичен филм, който би трябвало да стартира да се снима това лято. Фронтменът на „ Culture Club ", една от най-известните групи от осемдесетте години на предишния век, чието същинско име е Джордж О`Дауд, разгласи желанието си в обществените мрежи. Във видео той сподели, че артистът от „ Line of Duty " Даниел Мейс ще изиграе татко му, като добави, че " измежду спряганите за присъединяване във кино лентата имена е и това на Киану Рийвс ".

„ Радвам се да оповестя, че филмът за моя живот и за „ Culture Club ", озаглавен „ Karma Chameleon ", ще бъде сниман това лято в Лондон и по света ", написа той. „ Има единствено един проблем и той е значителен - кой ще ме изиграе? Търсим самоуверен млад артист от всяка точка на света, който ще поеме ролята на живота си. "

Филмът, озаглавен като мегахита „ Karma Chameleon ", ще бъде режисиран от Саша Джервази. Той ще наблюдава скромното детство на артиста в ирландско семейство от работническа класа до издигането до върха на международните ранглисти на „ Culture Club ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР