Британският орган за наблюдение на конкуренцията заяви днес, че е

...
Британският орган за наблюдение на конкуренцията заяви днес, че е
Коментари Харесай

Великобритания и ЕК с разследване срещу Facebook

Британският орган за наблюдаване на конкуренцията съобщи през днешния ден, че е почнал следствие за потреблението на рекламни данни от Фейсбук, откакто Европейски Съюз разгласи сходна инспекция.
Органът за конкуренция и пазари показва в изказване, че изследва дали Фейсбук " е спечелил незаслужено преимущество пред съперниците си при даването на услуги за онлайн класифицирани реклами и онлайн запознанства, посредством метода на събиране и потребление на избрани данни ".
 Фейсбук съумя да реализира нулеви чисти излъчвания Фейсбук съумя да реализира нулеви чисти излъчвания
Фейсбук реализира нулеви чисти излъчвания, оповестиха от компанията, написа " Гардиън ". Това открива пътя пред компанията да реализира нулеви не...
По-рано денем Еврокомисията също започва антитръстово следствие против Фейсбук.
Това се постанова, с цел да се реши дали онлайн колосът е нарушил разпоредбите на Европейски Съюз за конкуренцията, заяви Агенция Франс Прес. 
„ Европейската комисия откри публично антитръстово следствие, с цел да реши дали Фейсбук е нарушил разпоредбите на конкуренцията на Европейски Съюз, като е употребявал рекламни данни, събрани по-специално от рекламодатели, с цел да се конкурира с тях на пазари, където е деен, като да вземем за пример класифицирани реклами. Текущото следствие ще покаже също дали Фейсбук е обвързвал своята услуга за онлайн класифицирани реклами „ Фейсбук Marketplace “ със своята обществена мрежа, в нарушаване на разпоредбите на Европейски Съюз за конкуренцията “, се споделя в прессъобщение на Комисията.
Изпълнителният заместник-председател на Европейската комисия Маргрете Вестагер даде обещание, че комисията ще изследва в детайли дали събраните данни " са дали на Фейсбук непозволено конкурентно преимущество ".
 Фейсбук цензурира името на френски град, счете го за непристойно Фейсбук цензурира името на френски град, счете го за непристойно
Закрита в края на март и пусната още веднъж този вторник, страницата на френския град Бич пострада от логаритъма на Фейсбук, който счете и...
Според прессъобщението Европейската комисия ще си сътрудничи тясно с Органа за конкуренция и пазари на Обединеното кралство, който е почнал свое без значение следствие за потреблението на данни от Фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР