Британският музикант Елтън Джон се разстрои от думите на руския

...
Британският музикант Елтън Джон се разстрои от думите на руския
Коментари Харесай

Елтън Джон скочи на Путин, обвини го в лицемерие

Британският музикант Елтън Джон се разстрои от думите на съветския президент Владимир Путин, който назова полезностите на либерализма " отживялост " и съобщи, че множеството хора на Запад ги отхвърлят, заяви Българска телеграфна агенция.

В изявление за в. " Файненшъл таймс " Путин сподели, че немският канцлер Ангела Меркел е сбъркала с демократичната политика към имигрантите от Близкия изток.

" Либералните хрумвания допускат, че не би трябвало нищо да се прави. Мигрантите могат да убиват, да грабят, да изнасилват безнаказано, тъй като имат права като мигранти. Какви права са това? Всяко закононарушение би трябвало да бъде наказвано ", споделя в изявлението Владимир Путин.

" Така че, демократичната концепция е отживялост. Тя влезе в спор с ползите на преобладаващото болшинство от популацията ", продължава Путин.

Елтън Джон популяризира изказване, в което сподели, че е доста смутен от тези думи.

" Категорично не съм склонен с вашия мироглед, че следването на политики за общество с доста култури и полова разнородност е отживялост ", съобщи той.
Музикантът, който е гей, упрекна Путин в двуличие, тъй като в същото изявление съветският президент споделя, че желае хората от ЛГБТ общността да са щастливи. Елтън Джон подсети, че биографичният филм за него " Рокетмен " е цензуриран в Русия.

В същото изявление Владимир Путин споделя, че Русия не е нетолерантна, само че западното предпочитание да бъде призната хомосексуалността и променливата полова еднаквост му се костват прекомерни.

Елтън Джон, който е измежду деятелите на гей придвижването, се е възмущавал и от закона за възбрана на популяризирането на хомосексуалността измежду малолетните в Русия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР