Британският модел, превърнал се в актьор Калъм Търнър, се изстреля

...
Британският модел, превърнал се в актьор Калъм Търнър, се изстреля
Коментари Харесай

„Брилянтната“ самотна майка зад Калъм Търнър: Звездата от „Господари на ефира“ казва, че е получил таланта си от промоутъра на нощен клуб, който е бил „най-строгата майка в техния общински имот в Лондон“ и е мечтал за собствената си актьорска кариера

Британският модел, трансформирал се в артист Калъм Търнър, се изстреля към звезда в последно време, само че той дължи всичко на своята „ брилянтна “ майка Розмари Търнър. (Смята се, че двойката е изобразена дружно по време на детството на Калъм)

Говорейки за майка си през 2016 година, с която тогава живееше в Челси, той сподели на The Times: „ Тя ми внуши тази религия, че в случай че желая да направя нещо, каквото и да е, би трябвало да го направя.

'Въпреки че тя постоянно споделяше: " Направете специалност. Станете водопроводчик. " И аз си споделих: " Не. Не желая да бъда водопроводчик. Искам да бъда футболист. " Не желаех безвредния вид. Хубаво е да се поемат опасности. “

Въпреки че майка му в този момент наподобява изцяло съгласна с избора на кариера на сина си и поддържа той да бъде идващият Джеймс Бонд.

Говорейки с ХОРАТА за слуховете, че се счита, че ще заеме мястото на Даниел Крейг, Ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР