Британският модел Бианка Гаскойн се оплака, че е била сексуално

...
Британският модел Бианка Гаскойн се оплака, че е била сексуално
Коментари Харесай

Дъщерята на Пол Гаскойн обяви, че е била сексуално насилвана от Мохамед Ал Файед

Британският модел Бианка Гаскойн се оплака, че е била полово насилвана от Мохамед ал Файед .

Това се случило до момента в който тя работила в магазин Harrods като тийнейджърка.



37-годишната Бианка, която е щерка на британската футболна легенда Пол Гаскойн , за пръв път посетила първокласния повсеместен магазин в Найтсбридж с родителите си. Тогава притежателят Ал Файед по думите й се държал очарователно и й заречен да й носи дарове.

Затова когато се е включила към Harrods на 16 години, тийнейджърката се е чувствала „ сигурна “ в негово наличие .
 
 Бианка Гаскойн Guliver/Getty Images

Но, когато почнала работа за египетския предприемач, той я опипвал и принуждавал да го целува , твърди Бианка Гаскойн. Една вечер той й предложил жилището на Harrods в Park Lane, в който да остане преди ранен полет. 16-годишната била неприятно сюрпризирана, когато египетският милионер се появил там през нощта.



„ Просто не знаех какво да върша, той влезе и по-късно ме настани на дивана. Извади интимните си елементи, хвана ръцете ми и се опитваше да ги маневрира върху тях. Когато това не проработи, той се опитваше да натисне главата ми в скута си. Не знам по какъв начин, само че съумях да се измъкна. Това, че той познаваше родителите ми... евентуално това ме избави в оня миг. Но беше ужасяващо “, описа Бианка в прочувствено телевизионно изявление.

Мохамед Ал Файед умря предходната година на 94 години.

Лондонската полиция към този момент е записала 60 обвинявания против него след документалния филм на BBC, в които дами оповестиха, че са жертва на починалия паралия. Включително изказвания за обезчестяване и полово принуждение. Това са в допълнение към 21-те дами, които са отишли ​​в полицията сред 2005 и 2023 година с обвинявания в полови закононарушения против предприемача.

От Harrods споделиха, че повече от 250 души са част от процеса за споразумяване на искове за компенсации по отношение на хипотетичното полово държание на Ал Файед.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР