Британският министърът на отбраната Грант Шапс описа новата вълна от

...
Британският министърът на отбраната Грант Шапс описа новата вълна от
Коментари Харесай

Лондон: Новите удари по хутите са самозащита срещу нетърпимите им атаки над кораби

Британският министърът на защитата Грант Шапс разказа новата вълна от удари по позиции на хутите в Йемен като " самоотбрана " против " нетърпимите офанзиви " на хутите против търговски кораби в Червено море.

Министърът на външните работи Дейвид Камерън съобщи от своя страна, че това е ясно обръщение към хутите, че Западът не приема техните изказвания, че дейностите им са във връзка на събитията в линията Газа.

Грант Шапс сподели, че ударите са " ориентирани към намаление на опциите на хутите " и ще " нанесат още един удар на техните лимитирани ресурси и способността им да заплашват международната търговия ". Министерството на защитата популяризира фрагменти от аероплан " Тайфун " на Кралските военновъздушни сили, излитащ от база в Кипър, с цел да нанесе удари по цели на хутите в Йемен наоколо до летището на столицата Сана.

Подземно вместилище и места, свързани с опциите за ракетно и въздушно наблюдаване на йеменските бунтовници, са били обект на офанзивите, потвърдиха от Лондон и Вашингтон. Общо от английска страна в взаимната интервенция с американските сили са взели участие четири изтребители " Тайфун " с бомби с точно ориентиране. Британските медии обаче показват, че са научили, че този път нито ръководителят на Камарата на общините Линдзи Хойл, нито водачът на опозицията Киър Стармър са били осведомени авансово за новите удари
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР