Британският министър на здравеопазването Мат Ханкок подаде оставка. Той призна,

...
Британският министър на здравеопазването Мат Ханкок подаде оставка. Той призна,
Коментари Харесай

Заради неспазване на дистанция британският министър на здравеопазването подаде оставка

Британският министър на опазването на здравето Мат Ханкок подаде оставка. Той призна, че е нарушил разпоредбите за физическо разграничаване.

Таблоидът „ Сън “ разгласява фотоси, на които той целува своя съветничка в министерството.

Премиерът Борис Джонсън съобщи, че приема извинението на Ханкок и счита случая за завършен, само че апелите за оставка или премахване на министъра продължиха.

Ханкок съобщи, че „ съжалява, че е разочаровал хората “ откакто бяха показани фотосите му с Джина Коладанджело, която персонално той е назначил.

От „ Сън “ разясниха, че фотосите на Ханкок и Коладанджело - и двамата женени с по три деца, са направени на 6 май в министерството на опазването на здравето.

Междувременно хиляди протестиращи против блокирането минаха през централната част на Лондон в събота, а резиденцията на министър-председателя на „ Даунинг Стрийт” и Народното събрание бяха замервани с топки за тенис, заяви Агенция Франс Прес.

Англия трябваше да отстрани всички ограничавания на 21 юни, само че повишаването на случаите заради появяването на варианта Делта отсрочи тези проекти с най-малко четири седмици.

Тълпата потегли от Хайд Парк, през Оксфорд Стрийт и към Народното събрание, носейки флагове, подсвиркващи и викащи, до момента в който упорстваха за неотложен завършек на рестриктивните мерки, заяви БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР