Британският министър на вътрешните работи Прити Пател заяви, че активистите

...
Британският министър на вътрешните работи Прити Пател заяви, че активистите
Коментари Харесай

Британското правителство обяви война на...

Британският министър на вътрешните работи Прити Пател съобщи, че деятелите на придвижването „ Бунт против заличаването “ са се трансформирали от „ участници в кръстоносен екологичен поход в нарушители, които заплашват съществени правила на английския метод на живот “.

Използването на сходни квалификации от страна на английското държавно управление бе подбудено от блокирането на печатници на Рупърт Мърдок, което осуети навременното разнасяне на някои вестници предишния уикенд. Десетки деятели на придвижването бяха задържани.

Прити Пател насочи обвиняванията към „ Бунт против заличаването “ по време на годишната конференция на Асоциацията на полицейските ръководители. Както отбелязва вестник „ Гардиън “, макар острите реплики на държавното управление за кавга с придвижването и повече от година на договаряния сред полицията и министрите за промени в закона, към момента няма съответни проекти.

Полицията гледа на деятелите от „ Бунт против заличаването “ като на хора, която не употребяват принуждение, само че са „ експерти по гражданско непокорство “, което коства доста време и средства за справяне със създаваните от тях проблеми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР