Британският министър на отбраната Бен Уолъс, изигра ключова роля в

...
Британският министър на отбраната Бен Уолъс, изигра ключова роля в
Коментари Харесай

Британският министър на отбраната подаде оставка

Британският министър на защитата Бен Уолъс, изигра основна роля в поддръжката за Украйна след съветската инвазия, който неотдавна разгласи, че желае да напусне поста си, публично подаде оставка, оповестиха през днешния ден от „ Даунинг стрийт “, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

53-годишният Бен Уолъс беше оповестил през лятото желанието си да се отдръпна от политическия живот след девет години в държавното управление, четири от които в областта на защитата.

„ Бях определен за член на Народното събрание през 2005 година и след толкоз доста години е време да влагам в аспектите на живота, които съм пренебрегвал, и да проуча нови благоприятни условия “, написа той в писмото си за оставка, оповестено от канцеларията на министър-председателя Риши Сунак, който би трябвало бързо да разгласи името на неговия правоприемник.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР