Британският министър на отбраната Бен Уолъс говори в парламента и

...
Британският министър на отбраната Бен Уолъс говори в парламента и
Коментари Харесай

Бен Уолъс: Ракетите Storm Shadow оказаха значително влияние на фронта в Украйна

Британският министър на защитата Бен Уолъс приказва в Народното събрание и по-специално за. Това е най-далекобойното оръжие, доставяно на Украйна от западните съдружници, то е в положение да поразява цели на цялата приета територия на страната, в това число целия Крим.

" Ракетата Storm Shadow има доста въздействие на бойното поле. Имаше резултат върху съветската войска ", сподели министърът, представен от Ройтерс.

Според изказванията на окупационните управляващи, които наблюдаващите считат за правдоподобни в тази ситуация, сред Крим и Херсонска област, през който минава забележителна част от доставките на съветската формация в Южна Украйна. Окупационните управляващи оповестиха затварянето на моста за най-малко 15 дни.

Още на 12 май Луганск. Руското министерство на защитата тогава заявеи, че бойни самолети на украинските военновъздушни сили са нанесли удар с ракети Storm Shadow, предоставени неотдавна от Обединеното кралство.

, че са прехванали две крилати ракети с огромен обхват Storm Shadow, доставени на Украйна от Англия. Това съобщи съветското министерство на защитата, представено тогава от " Ройтерс ".

Русия не посочи къде са осъществени прихващанията, само че заяви за тях по време на ежедневния брифинг на Министерството на защитата, където дава настояща информация за " специфичната военна интервенция " в Украйна.
 Русия: Украйна готви удари по Крим с HIMARS и Storm Shadow
Русия: Украйна готви удари по Крим с HIMARS и Storm Shadow

Москва ще смята сходна офанзива за присъединяване на Съединени американски щати и Великобритания
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР