Британският министър на околната среда Джордж Юстис призова водоснабдителните компании

...
Британският министър на околната среда Джордж Юстис призова водоснабдителните компании
Коментари Харесай

Великобритания призова водоснабдителните компании да пестят водните запаси

Британският министър на околната среда Джордж Юстис прикани водоснабдителните компании да вземат защитни ограничения за отбрана на запасите и да се оправят с последствията от продължителното изсъхнало време , оповестява Евронюз.

В цялата страна се предвижда нова гореща вълна.

Юстис се срещна с ръководителите на водната компания, с цел да обсъдят настоящата им реакция за отбрана на водоснабдяването и ги прикани да подхващат нужните дейности, като да вземем за пример премахване на изтичащи тръби.

" Призовах ги да подхващат всички защитни ограничения, нужни за отбрана на главните доставки, защото навлизаме в евентуално доста суха есен ", сподели Юстис в изказване, добавяйки, че страната претърпява най-сухото лято от 50 години насам.

" Всички водни компании ме увериха, че водоснабдяването остава стабилно в цялата страна. "

Миналия месец английското държавно управление съобщи, че е въвело ранните стадии на проектите за суша, които включват деликатно потребление на водата за отбрана на доставките след рекордни температури.

Две компании, Southern Water и South East Water, към този момент оповестиха краткотрайна възбрана за потреблението на пръскачки и маркучи в елементи от Англия , защото Метеорологичната работа на Англия сподели, че юли 2022 година е бил най-сухият юли за Англия от 1935 година насам.
 Сушата в Европа - най-лошата от 500 години
Сушата в Европа - най-лошата от 500 години

Изследовател от Европейска комисия ревизира данните до XVI век
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР