Британският милионер Джон Броудхърст беше осъден на три години и

...
Британският милионер Джон Броудхърст беше осъден на три години и
Коментари Харесай

Милионер уби гаджето си с груб секс

Британският милионер Джон Броудхърст беше наказан на три години и осем месеца затвор, откакто приятелката му умряла по време на недодялан секс, предава Дейли остарял, представен от " Телеграф ". 40-годишният Броудхърст се призна за отговорен, че е оставил 26-годишната Натали Конъли да почине, откакто получила тежки пострадвания.

Строителният бизнесмен в началото твърдеше, че раните, които е нанесъл на приятелката си, не са били задоволително тежки, с цел да убият, само че след това реши да поеме виновността си.

Пред съда в Бирмингам предприемачът описа, че до гибелта на Конъли се стигнало след тежка нощ, в което и двамата използвали алкохол и опиати. След това те правили много недодялан секс, което не било нещо необичайно за тях. Броудхърст персонално повикал Спешна помощ, когато разкрил приятелката си да лежи на стълбището. Когато медиците пристигнали, намерили младата жена в локва кръв, а по тялото й имало над 40 рани, измежду които сцепена вежда и вътрешен кръвоизлив.

Въпреки че предприемачът се опита да упрекна алкохола и опиатите за дейностите си, съдията беше безапелационен, че Броудхърст е бил наясно какво прави и е можел да взима решения.

" Оставили сте тази жена на почине при условия, които са можели да бъдат избегнати ", добави магистратът.

По време на процеса очевидци разкриха, че предприемачът и приятелката му обичали садистичен секс, а Броудхърст постоянно разказвал пред приятелите си, че я бие с колан.

Строителният бизнесмен има положение от към 17 милиона евро. Двамата с Конъли имали връзка от 2016 година.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР